Pletenine Aleksandra – kolekcija leta 2021

Pletenine Aleksandra so unikatno delo Aleksandre Ilič, ki je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil. Oblikovalka ima izjemno prefinjen način kombiniranja različnih tekstur, pisanih barv in abstraktnih potiskov. S kombinacijami je v letu 2021 ustvarila številne unikatne modne kose, ki vsak po svoje navdihujejo njene zveste stranke. Oglejte si jih v galerijah po skupinah izdelkov.

Modna oblačila za vse priložnosti

Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov je Aleksandra sledila izvirnim zamislim in nadgradila sodobne modne trende z brezčasnim oblikovanjem. Zato so vsa oblačila primerna za vsakodnevne opravke ali za posebne priložnosti.

Unikatne majice in unikatna krila – ideje za neskončno možnosti kombiniranja

Modne obleke za ženske – v hipu urejene!

Oblačila pletenine Aleksandra in njihov modni apel je namenjen ženskam, ki vedo, kaj hočejo in se zavedajo, da unikatna obleka dviguje samozavest na višjo raven!

Hlače za poslovni videz

Hoodie kolekcija

Pletenine Aleksandra so oblačila s karakterjem, a z nežnimi linijami poudarijo vso lepoto telesnih značilnosti in subtilno ovijejo telo vsake ženske v kvalitetno tkanino. Tudi, ko je ženska v svojem dnevu aktivna in potrebuje popolno podporo modnega udobja.

Unikatne pletenine

Unikatne pletenine Aleksandra poudarijo teksturo pletenin in izrazijo nežnost vsake posameznice, ki se odloči za pleteno oblačilo posebne izdelave.

Modni dodatki za vse okuse

Unikatna celota kolekcij je tako prefinjeno zastavljena, da so unikatni kosi pletenine Aleksandra nosljivi v vsakdanjem življenju ne glede na barvni odtenek.

Unikatne kape

Unikatni šali

Unikatni uhani za neverjetne kombinacije

Unikatne pletene torbice

Za navdih lahko spremljate modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica