Hoodie puloverji za ženske

Hoodie puloverji za ženske – novo!

Hoodie puloverji za ženske so trenutno pravi hit! V našem studiu že planiramo nove dogodivščine v športnih oblačilih, ki dajejo svobodo in samozavest. Zato vam ponujamo športni hoodie pulover v oversized številki – gre za unikatno oblačilo za prosti čas in uspešne opravke. Dolžina hoodie puloverja je 75cm, izdelan je iz bombaža za popolno počutje vsake ženske. Hoodie za ženske je primeren za vsak dan, tudi z v službo ali za doma! Ob nakupu hoodie puloverja v naši spletni trgovini podarimo brezplačno poštnino, zato izkoristite priložnost!

Hoodie puloverji za ženske – navdušujejo po vsem svetu

Unikatni modni hoodie puloverji so trenutno modni hit in navdušujejo ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

V nadaljevanju predstavljamo trenutno zalogo hoodie puloverjev – kateri se bo znašel v vaši nakupovalni košarici?

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič je oblikovalka modnih oblačil in vam z veseljem svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Sicer pa športni hoodie puloverji ustrezajo vsem oblikam postav. Zato le pogumno posezite po teh izredno udobnih modnih kosih! Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine. Aleksandra Ilič je namreč diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica