Unikatni uhani -Srce

25.00

Unikatni uhani Srce so setavljeni iz barvnih niti v organsko strukturo, ki barvito obogati ušesa. Uhani so tisti najpomembnejši modni dodatek, ki ženski daje  samozavest.

Lastnosti: lahki viseči uhani v ciklamnem odtenku, premer 3cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatni uhani – pisano oblikovani viseči uhani so unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovani uhani iz niti in vdelane pletenine okrasijo ušesa in pritegnejo pogled. Kombinacija ciklamne preje, srebrnih niti in kančka svetlih poudarkov je pika na i vsakega monotonega outfita.

Unikatno izdelani modni dodatki so trenutno modni hit. Unikatni uhani se lepo podajo vsakemu obrazu in izpopolnijo slog monotonega oblačenja. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne dodatke blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine in dodatki preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede izbora primernih modnih dodatkov, ki poosebljajo vaš modni slog. Naj vam pomaga izbrati modne dodatke in barvne kombinacije, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica