Unikatni uhani – Suzi

25.00

Unikatni uhani Suzi so spoj barvnih niti in pletenine v povezano strukturo, ki barvito obogati ušesa. Udarni uhani so tisti najpomembnejši modni dodatek, ki ženski daje samozavest.

Lastnosti: lahki viseči uhani, kavlji za ušesa so v srebrnem odtenku, vel 6cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Pisano oblikovani viseči uhani so unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovani uhani iz niti in vdelane pletenine okrasijo ušesa in pritegnejo pogled. Kombinacija vijlične pletenine, bakrenih niti in modro zelenih poudarkov je kot pika na i vsakega monotonega outfita.

Unikatno izdelani modni dodatki so trenutno modni hit. Unikatni uhani se lepo podajo vsakemu obrazu in izpopolnijo slog monotonega oblačenja. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica