Uhani za ženske – Vesolje

25.00

Unikatni ženski uhani Vesolje predstavljajo preplet pisanih niti v svobodno geometrijo. Posebni uhani so eden najpomembnejših modnih dodatkov za žensko samozavest.

Lastnosti: lahki viseči uhani, kavlji za ušesa so v srebrnem odtenku, premer 2,2 cm

Ni na zalogi

Kategorije: , ,

Uhani za ženske – pisano oblikovani viseči ženski uhani so unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič, ki jih izdeluje v svojem studiu.

Umetniško oblikovani uhani iz niti, v katero je ujeta struktura vesolja. Preplet modrih in bakrenih odtenkov najrazličnejših niti lahko popestrijo vaš novi stajling na povsem samosvoj način. Prepustite se igri domišljije na vaših ušesih. Naj se opazi vaš stil oblačenja tudi s pomočjo prefinjenega izbora modnih unikatnih uhanov.

Unikatno izdelani modni dodatki so trenutno modni hit. Unikatni uhani se lepo podajo vsakemu obrazu in izpopolnijo slog monotonega oblačenja vsake ženske, ki da nekaj na svoj slog. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica