-88%

Popotnica Unikatno bombažno krilo, št. 42

19.00

Unikatno krilo igrivega kroja v vzorcu avtomobilčkov, narejenoje iz nežnega bombažnega blaga, ki se prijetno nosi.

Lastnosti: material je tanek bombažni poplin, prilagodljiva velikost 42, dolžina 69 cm – od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz tankega bombažnega blaga (poplin), ki se prijetno nosi. Na krilu je ustvarjena igra različnih smeri zlaganja blaga, kar zelo popestri kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pas, lahko se nosi tudi nižje na bokih. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica