Kitka krilce plus Kapa gratis, št.40

68.00

Unikatno krilo  rahlo asimetričnega kroja, kitkasti vzorec dodatno razgiba kompozicijo. Na voljo v številki 40. Unikatna kapa je velikost  M

AKCIJA KOMPLET Krilo plus Kapica gratis prinaša 35€ popusta (kapica) ki je tukaj že upoštevan.

 

 

Razpoložljivost: Na zalogi

Šifra: 115 Kategoriji: ,

Žensko toplo krilce in kapa sta unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno toplo krilo iz italijanskega jerseya v zelo modnem kitkastem vzorcu, rahlo objame telo in ga nežno poboža.  Je klasičnega  kroja, raztegljiv pleten pas nežno objame telo, zato se lahko nosi tudi nižje na bokih. Kapica je isti barvi za kompletni stajling. Za ženske ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica