Ana Poezija, Unikatna pletena torbica, veikost A4

75.00

Unikatna pletena torbica Ana Poezija – barvito živahna in elegantna ženska torbica z nežnimi kontrasti.

Lastnosti: Velikost a4format, magnetno zapiralo, manjši notranji žep za maskaro, zunanjost viskozna preja, notranjost je bombažno platno, dolžina ročaja 106 cm

 

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna ženska torbica iz pletenine je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska torbica je izdelana iz viskoznega pletiva in obogatena z unikatnim spiralastim detajlom in svetlečimi nitmi.

Unikatni pleteni dodatki so trenutno modni hit. Unikatni dodatki kot so torbice, uhani ali šali se lepo podajo ženskemu telesu in poudarijo nenavaden ženski karakter. Unikatnost izdelave pletenin se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne dodatke blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine in dodatki preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede izbora primernih modnih dodatkov, ki poosebljajo vaš modni slog. Naj vam pomaga izbrati modne dodatke in barvne kombinacije, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Dimenzije 19 × 2 × 26 cm
Nakupovalna košarica