-47%

Ajda Kivi Unikatna kriniolina, št.40-42

95.00

Unikatna bombažna krinolina igrivega kroja, igrivi urbani potisk dodatno razgiba kompozicijo. Barva je kivi zelena v različnih odtenkih.

Lastnosti: material je potiskano lažje bombažno platno, prilagodljiva velikost 40-42 dolžina 68cm, od tega pas 9cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Žensko unikatno krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo balonček kroja je izdelano iz italijanskega bombaža ki se prijetno nosi. Potiskano je z modernim urbanim vzorcem, ki dodatno popestri kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih. Za ženske, ki so rade elegantne in opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica