-50%

Bombažno krilo tulipan – Emica

80.00

Unikatno tulipan krilo je z dodanim volumnom, zlate linije dodajo razgibanost umetniški kompoziciji

Lastnosti: material je saten bombaž,  raztegljiva pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 40-42, dolžina 65 cm – od tega pas 9cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo tulipan kroja je izdelano iz saten bombaža, ki se prijetno nosi. Tulipan kroj mehko objame telo in ustvarja dodatni volumen. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.