-50%

Žensko krilo – Pikapolonica na travniku

160.00 80.00

Unikatno jeans krilo Pikapolonica na travniku  je razigrano zeleno krilo, ki vabi na ples. Elastičen pas s pikami dodatno razgiba umetniško kompozicijo.

Lastnosti: material jeans bombaž, lurex (svetleča nitka) in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36, dolžina 52 cm – od tega pas 12cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz zelenega jeansa, ki se prijetno nosi. Na krilu je izvezen napis pikapolonica in narisani srčki, za dodatno igrivost poskrbijo barviti šivi, ki vabijo na ples. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z oranžnimi pikicami

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.