-68%

Žensko krilo – OUTLET – Sreča

51.00

Unikatno krilo Sreča je rumene zenf barve z zlatimi nitkami, ki se kot reka prepletajo po površini krila in bleščeče opozarjajo nase.

Lastnosti: material platno bombaž in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36-38, dolžina 52cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Žensko krilo s pikami je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz pikastega bombažnega platna, ki se prijetno nosi. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas v rumeni barvi.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke. Naj vam unikatni izdelki polepšajo vsak dan v letu in omogočijo izražanje samosvojega sloga oblačenja. Bodite drugačni z unikatnimi kosi modnih oblikovalcev. Takšni kosi so neponovljivi!

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.