-70%

Žensko krilo – OUTLET – Mavrica na reki

48.00

Unikatno jenas krilo Mavrica na reki je krilo različnih modrih odtenkov s svetlečimi šivi, ki se kot reka prepletajo po površini krila in bleščeče opozarjajo nase.

Lastnosti: material jeans bombaž, lurex (svetleča nitka) in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 34-36, dolžina 49 cm – od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz materiala jeans, ki se prijetno nosi. Na krilu je z nitkami ustvarjen motiv razpredenih različno debelih šivov. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas pleten z lycro in viskozno prejo

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.