-70%

Žensko krilo – OUTLET- Čokomoko2

57.00

Unikatno krilo Čokomoko2 je izdelano je tulipan kroja, ki se kombinira s pletenino v veseli roza barvi za kontrast, podloženo je s podlogo iz istega materiala

Lastnosti: material platno vikoza/poliamid, in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 34-36, dolžina 50cm – od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo tulipan kroja je izdelano iz platna viskoza/poliamid, ki se prijetno nosi. Na krilu je ustvarjen preplet temnih bakrenih odtenkov, ki optično razgibajo površino. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo, krilo je podloženo z enakim materialom.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.