-29%

Ženske hlače – Bagice

85.00

Unikatne hlače Bagice so udobne hlače v modri barvi z modrimi satenskimi trakovi v pasu, ki pritegnejo pogled.

Lastnosti: material strukturiran jersey (prevešanka), prilagodljiva velikost 40-44

Razpoložljivost: Na zalogi

Ženske hlače so unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatne hlače udobnega kroja so izdelane iz mehkega strukturiranega bombaža (prevešanka), ki z vezavo posnema jeans material . Na hlačnici je s šivi ustvarjen abstrakten vijugast motiv, ki popestri vzdolžno linijo. V pasu nežno objame raztegljiv pas, kjer se igrajo satenski trakovi v modrih odtenkih. Kroj nima zadrge, hlače so udobne,primerne tudi za nosečnice.

Unikatno sešite ženske hlače so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatne hlače se lepo prilegajo različnim oblikam teles. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.