Ženska kapa – Pikasta

25.00

Ženska unikatna kapa Pikasta princesa je elegantno pokrivalo v črni barvi z razigranim potiskom srebrne barve

Lastnosti: material strukturiran jersey (prevešanka), udobna in prijetna za nošenje, lepo pokrije ušesa in poudari modni slog

Ni na zalogi

Kategoriji: ,

Ženska kapa – pisano pokrivalo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska kapa je izdelana iz udobnega in mehkega materiala jersey, ki objame ušesa in se lepo prilagodi obliki glave. Unikatna kapa je spoj resnejšega črnega blaga z bolj razigranim pikastim potiskom , ki pritegne pogled.

Unikatno sešiti dodatki kot so kape, šali in trakovi so trenutno modni hit. Unikatno pokrivalo se lepo prilega in poudari obrazne poteze. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne dodatke blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine in dodatki preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede izbora primernih modnih dodatkov, ki poosebljajo vaš modni slog. Naj vam pomaga izbrati modne dodatke in barvne kombinacije, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.