-51%

Vijolika Unikatna pletena bluza, št. 38-40

130.00

Unikatna pletena bluza udobnega elegantnega kroja, ekstravagantni barvni odtenek ji da pridih čarobnosti. Vvratni izrez je krojen na ladjico, lako se sproti modelira na svobodno obliko.

Lastnosti: sestava je mehka viskozna preja, številka 38-40, dolžina 68cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna pletena bluza v žarečih vijoličnih odtenkih. Valoviti šivi dodatno razgibajo pleteno površino in poudarijo ekstravagantni značaj kompozicije. Popoln stajling za sproščene večere ali svečane priložnosti.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica