-70%

Unikatno Laneno krilo – OUTLET – Sreča

48.00

Unikatno laneno krilo ima na površini ples zlatih črt in prostorčno izvezen napis Sreča, ki razgiba klasično krojno kompozicijo.

Lastnosti: material je prijetna mešanica lanu in viskoze in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36, dožina 53, od tega pa 7cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz mehke mešanice lanu in viskoze. Na krilu je z nitkami ustvarjen abstrakten geometrijski motiv, dodan je prostoročno izvezen napis Sreča. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z zlatimi pikami.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.