-50%

Unikatno krilo – Veseli srček

160.00 80.00

Unikatno krilo  je temno modro jeans krilo z veselim i črtami, detajl srček na sredini geometrijsko razgiba celotno kompozicijo.

Lastnosti: material jeans bombaž in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 40-42, dolžina 56 cm od tega pas 11 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz mehkega jeansa . Na krilu se z zlatimi nitmi prepletajo igrive ravne in vijugaste črte, ki vabijo na sprehod pod zlatim soncem. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z rožnatimi pikicami.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.