-70%

Unikatno krilo – OUTLET – Elegance

48.00

Unikatno krilo razgibanega kroja s pisanim pasom, ki dodatno poudari igrivost kompozicije. Krilo ima tudi žepe, potisk spominja na naše najljubše sprane kavbojke

Lastnosti: material je mehki jersey mešanica bombaž/poliamid, prilagodljiva velikost 34-36, dolžina 49 cm, od tega pas 12 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo razgibanega kroja je izdelano iz mehkega jerseya. Na krilu so temne pike, ki popestrijo krojno kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.