-50%

Unikatno krilo – Milena

160.00 80.00

Unikatno jeans krilo antracit barve ima na površini ples zlatih črt, ki razgiba klasično krojno kompozicijo.

Lastnosti: material jeans bombaž z elastanom in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 42-44, dolžina 62 cm, od tega pas 8cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo tulipan kroja je izdelano iz jeans bombaža antracit sive barve. Na krilu je z nitkami ustvarjen abstrakten črtasti motiv, ki popestri klasično krojno kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.