-64%

Unikatno krilo – Francozinja, 40-42

58.00

Unikatno krilo nabarnega kroja iz kompaktnega bombaža olivno zelene barve z nežnim strukturnim otipom. Krilo se lahko nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: material je kompaktno platno (viskoza poliamid), prilagodljiva velikost 40-42, dolžina 82 cm, od tega pas 14 cm (primerno tudi za višje postave)

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo nabranega kroja je izdelano iz kompaktnega platna, z nežnim strukturnim otipom. Stiliziran rastlinski vzorec poudari eleganco in doda pridih brezčasja. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Lahko se nosi tudi nižje na bokih. Za ženske ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica