-68%

Laneno krilo – OUTLET – Breskvica, št.36

52.00

Unikatno belo krilo ima na površini ples zlatih linij in  prostoročno vezenino – napis breskvica, ki razgiba klasično krojno kompozicijo.

Lastnosti: material je prijetna mešanica lanu in viskoze, pletenina v pasu (sezona pomlad/poetje), prilagodljiva velikost 36, dolžina 56 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz mehke mešanice lanu in viskoze. Na krilu je z nitkami ustvarjen abstrakten geometrijski motiv, dodan je tatu napis Breskvica. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z zlatimi pikami..

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.