-56%

Unikatno jeans žametno krilo Beti, št.36

80.00

Unikatno krilo razgibanega A kroja, igrivi vzorec na površini dodatno razgiba kompozicijo. Barva krila je črna, vzorec na blagu naredi žametni otip.

Lastnosti: material je zelo moden italijanski jeans z žametnim vzorcem, primerno tudi za svečane priložnosti in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36, dolžina 52 cm od tega pas 9 cm

 

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo razgibanega kroja je izdelano iz zelo modnega italijanskega jeansa z žametnim potiskom, ki ima svečan pridih. Bakreno zlati poudarki dodatno popestrijo kompozicijo. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Lahko se nosi na pasu ali nižje na bokih. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica