-50%

Unikatno jeans krilo, Beti Klasika, št. 38-40

80.00

Unikatno jeans krilo A  kroja in raztegljivega materiala, raznobarvni linijski poudarki dodatno razgibajo celotno kompozicijo. Krilo se lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: material je raztegljiv jeans bombaž modre barve, prilagodljiva velikost 38-40 dolžina 65 cm, od tega pas 10 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz raztegljivega jeansa. Pisani linijski poudarki poudarijo igrivost in pogrejejo še tako meglen dan. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Za ženske,ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica