-68%

Unikatno bombažno krilo – OUTLET – Maja, št. 38

52.00

Unikatno krilo A kroja v beli barvi in veselimi zlatimi i črtami, ki geometrijsko razgibajo celotno kompozicijo in jersey bluza z unikatnim potiskom

Lastnosti: krilo sestava poplin bombaž in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 38, dolžina 59 cm od tega pas 11 cm.

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz lahkega poplin bombaža . Na krilu se prepletajo zlate črte, ki vabijo na sprehod pod sijočim soncem. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas v pudrastih tonih.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.