-71%

Unikatno bombažno krilo – OUTLET- Glorija, št 36 – 38

52.00

Unikatno krilo je izdelano prožnega bombaža, rumeni detajl dodatno razgiba celotno umetniško kompozicijo. Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: material prožno bombažno platno in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 36-38, dolžina 57 cm, od tega pas 9 cm, barva je svetla bež s pikami

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo tulipan  kroja je izdelano iz svetlega pikastega bombaža. Na krilu je ustvarjen linijski motiv v rumeni in zlati barvi, ki barvno razgiba površino in doda pridih svečanosti. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.