Unikatni šal Nežna Snežka

95.00

Unikatni pleteni šal vas zaščiti pred mrazom in doda piko na i vašemu modnemu slogu.

Lastnosti: material je  bombažna, volnena in poliamid preja, šal  velikost 170 x 50cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatni pleteni šal je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandrea Ilič.

Umetniško oblikovan pleteni šal je  izdelan iz italijanske preje (volna,bombaž, poliamid) ki se mehko ovije okoli telesa. Odebeljeni zlati šivi še bolj poudarijo značaj cele kompozicije. Šal se lahko nosi tudi kot tunika. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešiti dodatki kot so kape, šali in trakovi so trenutno modni hit. Unikatno pokrivalo se lepo prilega in poudari obrazne poteze. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica