-53%

Unikatni pleteni plašč – OUTLET – Karmen

355.00

Unikatni pleteni plašč Karmen je udobnega kroja in mehkega materiala, ki se lepo prilega telesu.

Lastnosti: sestava jemehka  volnena in poliamid preja, prilagodljiva številka 36-38-40 , dolžina 105 CM

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatni plašč rdeče barve je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovan rdeči plašč je izdelana iz mehke volnene in poliamid preje, ki je umetniško prešit z barvnimi nitmi, te umetelno drsijo po površini in tvorijo nevtralen asimetričen vzorec, ki ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Ognjene barve se prelivajo po ploskvah in dodatno grejejo v mrzlih, meglenih jutrih..

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.