-61%

Unikatna topla bluza Srce, št. 36-38

58.00

Unikatna topla bluza je ekstravagantna ženska majica v črnih in temno modrih tonih s pleteninastimi poudarki.

Lastnosti: sestava je debelejsi jersey z elastanom (mešanica viskoza poliamid), prilagodljiva velikost 36-38

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Bluza z dolgimi rokavi je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska bluza je izdelana iz toplega jerseya, modna struktura s kitkami je zdaj pravi hit, saj spominja na ročno pletenje. Pleteninasta aplikacija v enakem barvnem tonu in z dodatkom svetleče nitke ravno prav izstopa, da pritegne pogled. Za ženske ki so rade opažene!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica