-60%

Unikatna svečana krinolina – OUTLET- Alt roza zlata, št. 42-44

87.00

Unikatna krinolina tulipan kroja iz glamurozne tkanine, linijski poudarki dodatno razgibajo celotno kompozicijo. Krilo se lahko se nosi višje na pasu ali nižje na bokih.

Lastnosti: material je svetleči poliamid žakard,  prilagodljiva velikost 42 -44, dolžina 76 cm, od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo tulipan kroja je izdelano iz svetlečega žakarda v nežni kombinaciji bakrene, zlate in roza barve, primerno tudi za svečane priložnosti. Krojno kompozicijo dodatno razgibajo linijski poudarki. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas. Krilo se lahko se lahko nosi tudi  nižje na bokih. Za ženske ki so rade opažene!

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.