Unikatna pletena torbica – Ana Eva

65.00

Unikatna pletena torbica Mini srček –mala elegantna torbica z močnimi kontrasti.

Lastnosti: velikost 30×26, magnetno zapiralo, manjši notranji žep za maskaro, zunanjost viskozna preja, notranjost bombaž platno, dolžina ročaja 128 cm

 

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna ženska torbica iz pletenine je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska torbica je izdelana iz viskoznega pletiva in obogatena z unikatnim detajlom v obliki srca in raznobarvnimi šivi.

Unikatni pleteni dodatki so trenutno modni hit. Unikatni dodatki kot so torbice, uhani ali šali se lepo podajo ženskemu telesu in poudarijo nenavaden ženski karakter. Unikatnost izdelave pletenin se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne dodatke blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine in dodatki preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede izbora primernih modnih dodatkov, ki poosebljajo vaš modni slog. Naj vam pomaga izbrati modne dodatke in barvne kombinacije, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Dimenzije 19 × 2 × 26 cm
Nakupovalna košarica