-57%

Unikatna pletena bluza – OUTLET- Tamara

125.00

Unikatna ženska bluza Tamara je ženska bluza v nežnih puder bež odtenkih z unikatnimi teksturami, ki posnemejo valovanje morja.

Lastnosti: material bombažna preja ( garn), ohlapnejši kroj z rokavi 3/4 dožina, prilagodljiva velikost 42-44, izrez srednje odprt, da se lahko kombinira z decentnim nakitom

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Ženska bluza Tamara je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna pletena bluza je izdelana iz italijanske bombažne preje (garn), ki lahkotno objame telo in ga nežno poboža. Bluza je unikatno skreirana, tako da tekstura opiše vzorec valovanja, v njej lahkotno zapleše v nov dan vsako žensko telo.

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.