-69%

Unikatna Jersey bluza makeover – Darja, št. 36-38

58.00

Unikatna bluza iz mehkega jersey bombaža, kroj je asimetričen in se udobno prilega telesu. Bluza je makeover moške tshirtke, ki smo jo pomotoma (hipno) kupili na razprodajah. Nismo je vrnili, ampak smo se odločili, da se poigramo in naredimo lahkotno unikatno majčko za sprehode po mestu.

Lastnosti: material tanši jersey bombaž, prilagodljiva številka 36 – 38, dolžina 68 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatna ženska bluza je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska bluza je izdelana iz tanjšega bombaža. Bluza je makeover moške tshirtke, ki smo jo pomotoma (hipno) kupili na razprodajah. Nismo je vrnili, ampak smo se odločili, da se poigramo in naredimo lahkotno unikatno majčko. Za ženske ki so rade opažene!

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica