-71%

Unikatna bluza Silver, št.M

38.00

Unikatna ženska bluza v nežnih odtenkih,  okrogel ovratnik, rokav so krojeni na dolžino 3/4

Lastnosti: material (tanjši) bombažni jersey z elastanom, prilagodljiva velikost M, dolžina 65 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Bluza z dolgimi rokavi je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna bluza je izdelana iz bombažnega jerseya, ki se mehko uleže po telesu in sledi gibanju telesa. Različn iodtenki mint in srebrne barve ustvarijo unikatni vzorec, ki upodablja nežno gibanje zasanjanih misli..

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica