-65%

Unikatna Bluza Romantična Beti, št. 34-36

52.00

Unikatna topla bluza je ekstravagantna ženska majica v temnejših ciklamnih  tonih s svetečimi tekstilni našitki, ki lahko nadomestijo nakit.

Lastnosti: sestava je debelejsi jersey z elastanom, mešanica bombaž poliamid, prilagodljiva velikost 34-36 (dolžina majice je 54 cm, primerno za nižje postave)

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Bluza z dolgimi rokavi je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna bluza  je izdelana iz toplega jerseya, ki se nežno uleže po telesu in sledi gibanju telesa. Bluza je unikatno pošita ssvetlečimi tekstilnimi našitki, ki ustvarijo elegantni videz. Bluza tako izstopa na otip in zaradi barvnega poguma tudi na pogled. Za ženske, ki rade izstopajo iz množice!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica