-65%

Unikatna Bluza – OUTLET – Lepa Limonca

52.00

Unikatna ekstravagantna ženska bluza v rumenih tonih,  ima okrogli izrez, kratke rokave, majica imq širši kroj (torej ni ob telesu oz ni teliran), primerno tudi za večje prsne mere

Lastnosti: material bombažni jersey z elastanom, prilagodljiva velikost 38-40

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Bluza brez rokavov je unikaten izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna majica  je izdelana iz bombažnega jerseya, ki nežno  sledi gibanju telesa. Bluza jeunikatno  pošita s tektilnimi našitki, tako izstopa na otip in zaradi barvnega poguma tudi na pogled. Za ženske, ki rade izstopajo iz množice!

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.