-50%

Unikatna Bluza – Ane Dalmacija

75.00

Unikatna pisana bluza  je majica v ciklamne odtenku s pisanimi tekstilnimi našitki, ovratnik krojen na ladjico za večjo zračnost, kroj ni teliran, primerno tudi za večje prsno mero

Lastnosti: material viskozni jersey z elastanom,  prilagodljiva velikost 42-44, dolžina 67 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatna bluza je izdelek modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatna majica s kratkimi rokavi razgibanega kroja je izdelana iz materiala bombažni jersey, ki se prilega telesu in sledi vsakemu gibu z novo obliko. Bluza je unkatno sestavljena iz različnih našitkov, ki so setavljeni na način da oblikujejo nasmejani obraz.

Unikatno sešite ženske bluze so modni hit, saj jih ženske nosijo skozi vse leto in za najrazličnejše priložnosti. Unikatna bluza se poda različnim postavam in vsako žensko telo oblikuje v unikatno stvaritev. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.