-62%

Športni hoodie – OUTLET – Oliva srce, M – L

65.00

Športni hoodie za nove dogodivščine – za vse, ki želijo združiti modo in dobro počutje.

Lastnosti:  bombaž, prilagodljiva številka M-L , dolžina 75 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , , ,
Športni hoodie je novi modni hit! Planiramo nove dogodivščine v športnih oblačilih, ki dajejo svobodo in samozavest. Hoodie v oversized številki, unikatno oblačilo za prosti čas in uspešne opravke. Dolžina 75cm, bombaž za popolno počutje. Športni hoodie za vsak dan!
Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.