-68%

Silvica Bombažno krilo, št. 38

58.00

Unikatno bombažno krilo igrivega kroja, pleten pas se mehko prilagaja postavi. Krilo je makeover moške srajce, ki smo jo pomotoma (hipno) kupili na razprodajah. Nismo je vrnili, ampak smo se odločili, da se poigramo in naredimo lahkotno unikatno krilce za sprehode po mestu.

Lastnosti: material mehka bombažna tkanina 100%, prilagodljiva št  38, dožina 65-75 cm od tega pas 8 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno bombažno krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Žensko bombažno krilo, ki sestavlja krojne dele v igrivem zaporedju. V kroju je dodana tudi pletenina za svežino. Krilo je makeover moške srajce, ki smo jo pomotoma (hipno) kupili na razprodajah. Nismo je vrnili, ampak smo se odločili, da se poigramo in naredimo lahkotno unikatno krilce za sprehode po mestu.

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica