-11%

Pončo eleganca

85.00

Elegantni pončo vas zaščiti pred mrazom in daje pikona i vašemu modnemu slogu. Primerno tudi za svečane priložnosti.

Lastnosti: sestava modernega italijanskega pletiva s kitkami je viskoza/poliamid, univerzalna velikost, dolžina 90 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatni pleteni šal je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovan  pončo je  izdelan iz zelo modernega mehkega italijanskega pletiva  (viskoza, poliamid) v kombinaciji z unikatno tekstilno broško iz istega blaga.  Odebeljeni zlati šivi še bolj poudarijo slavnostni značaj cele kompozicije.

Unikatno sešiti dodatki kot so kape, šali in trakovi so trenutno modni hit. Unikatno pokrivalo se lepo prilega in poudari obrazne poteze. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica