-50%

Pleteno krilo – OUTLET – Coffee Muss

130.00

Unikatno krilo je izdelano iz mehke pletenine, elastičen pas dodatno razgiba celotno umetniško kompozicijo. Barva nitke je rjavo, bakrena zlata na narobni strani.

Lastnosti: material je bombažna in vikozna preja, raztegljiv pas, prilagodljiva velikost 40-42, dolžina 68 cm, od tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo razgibanega A kroja je izdelano iz bakreno rjave preje. S poudarjenimi šivi  je ustvarjen abstrakten linijski motiv, ki dodatno razgiba površino. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.