-50%

Pleteno krilo – Coffee Muss, št. 40-42

130.00

Unikatno krilo je izdelano iz mehkega pletiva, elastičen pas dodatno razgiba celotno umetniško kompozicijo. Barva nitke je čokoladno rjava, bakrena zlata je notranji strani in nežno proseva skozi zanke..

Lastnosti: material je bombažna in viskozna preja, raztegljiv pas, prilagodljiva velikost 40-42, dolžina 72 cm, od tega pas 9 cm (priporočamo da se pod krilo obleče tudi podkrilo iz podloge, sicer se vidi skozi)

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorija:

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo razgibanega A kroja je izdelano iz čokoladno rjave preje. S poudarjenimi šivi  je ustvarjen abstrakten linijski motiv, ki dodatno razgiba površino. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica