Pletena ženska kapa – Selena

35.00

Ženska unikatna kapa je  pokrivalo v modro vijoličnih odtenkih z igrivim ciklamnim detajlom na strani

Lastnosti: material volnena, bombažna in poliamid preja, udobna in prijetna za nošenje, lepo pokrije ušesa in poudari modni slog, vel M -L , srednje oprijet kroj, obseg najmanj 50cm do 56cm

Ni na zalogi

Pisano pokrivalo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska kapa je izdelana iz mehke italijanske preje (volna, bombaž,poliamid) ki nežno objame ušesa in se lepo prilagodi obliki glave. Unikatna kapa je spoj različnih modro vijoličnih barvnih odtenkov pletiva z barvitim detajlom na senci, ki pritegne pogled.

Unikatno sešiti dodatki kot so kape, šali in trakovi so trenutno modni hit. Unikatno pokrivalo se lepo prilega in poudari obrazne poteze. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.