Pletena ženska kapa Anglistka, št. M-L

35.00

Ženska unikatna kapa je igrivo  pokrivalo z mehkim otipom.

Lastnosti: material je volnena in poliamid preja, pletivo je debelejše, kapa je topla, prijetna za nošenje, lepo pokrije ušesa in poudari modni slog, velikost M-L, širši kroj .

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategoriji: ,

Unikatna vijolična kapa je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska kapa je izdelana iz mehke italijanske preje (volna, poliamid) ki nežno objame ušesa in se lepo prilagodi obliki glave. Unikatna kapa je spoj modrovijoličnih odtenkov pletiva z barvitimi poudarki, ki pritegnejo pogled. Za ženske, ki so rade opažene!

Unikatno sešiti dodatki kot so kape, šali in trakovi so trenutno modni hit. Unikatno pokrivalo se lepo prilega in poudari obrazne poteze. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Dodatki. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica