-30%

Pletena unikatna jopa – Ines

225.00

Unikatna jopa Ines je udobnega kroja in mehkega otipa, ki se lepo prilega telesu.

Lastnosti: sestava je italijanska volnena in poliamid preja, mehkega otipa, prilagodljiva velikost 38-44,  dolžina 80cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna jopa kardigan – pletena jopica je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska jopica Ines je izdelana mehke volnene preje. Sestavljena je iz različnih toplih rjavo sivih odtenko, ki jih popestrijo svetlo roza linijski poudarki.

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica