-38%

Pletena unikatna jopa – Dr. Glory

225.00

Unikatna kardigan Dr.Flory je udobnega kroja in mehkega otipa, ki se lepo prilega telesu.

Lastnosti: sestava je italijanska volnena preja, mehkega moher otipa (ne pika) prilagodljiva velikost 38 – 40 dolžina 80cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatna jopa kardigan – pletena jopica je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Umetniško oblikovana ženska jopica Dr.Glory je izdelana mehke volnene preje. Sestavljena je iz različnih črnih odtenkov ploskev, ki jih popstrijo zlati in srebrni linijski poudarki.

Unikatna modna oblačila so trenutno modni hit, ki navdušuje ženske po vsem svetu. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave oblačil se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci. In stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.

Nakupovalna košarica