-51%

Pletena obleka – OUTLET- Čokolada

255.00

Unikatna pletena obleka ChocoLatta – za njo so značilni topli  barviti kontrasti, asimetričen kroj, ovratnik ladjica, obleka krojena brez rokavov

Material: viskozna preja, hladen otip

Velikost:  38-42

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Pletena obleka je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Material pletene obleke: viskozna preja

Velikost unikatne obleke: prilagodljiva 38-42

Barvni odtenki pletenih oblačil: bakrena, čokoladna, petrolej

Umetniško oblikovana pletena obleka je izdelana iz pletene viskozne preje in obogateno in raznobarvnimi šivi.

Unikatna pletena oblačila so trenutno modni hit. Unikatno oblačilo se lepo prilega ženskemu telesu in poudarja lepoto ženskih oblin. Unikatnost izdelave pletenin se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Aleksandra Ilič je diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil, ki obožuje raznolike tekstilne tehnike. V svoji karieri si je še posebej prizadevala razviti tehniko vezenja s šivalnim strojem in posredno tehniko zračne čipke, ki jo nadgrajuje z barvitimi kontrasti. Pri oblikovanju unikatnih modnih kosov sledi izvirnim idejam in pri tem upošteva zahteve sodobne mode.