-50%

Nežno srce Unikatno krilo, št. 38-40

80.00

Unikatno padajoče krilo  nežne roza barve z veselim i črtami, ki geometrijsko razgibajo celotno kompozicijo

Lastnosti: sestava je mešanica bombaž/poliamid in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 40-42, dolžina 68 cm od tega pas 11 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Unikatno krilo je umetniško delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo A kroja je izdelano iz raztegljivega platna . Na krilu se prepletajo pokončne vijugaste črte, ki vabijo na sprehod pod zlatim soncem. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas v pudrastih tonih.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.

Nakupovalna košarica