-70%

Mornarsko krilo – OUTLET- Mornačica, št. 34 – 36

48.00

Unikatno bobažno krilo igrivega krojai, ki na površini s črtastim kontrastom opozarja nase.

Lastnosti: material je tanjše poletno platno bombaž , lurex (svetleča nitka) in pletenina v pasu, prilagodljiva velikost 34 – 36, dolžina 55 cmod tega pas 9 cm

Razpoložljivost: Na zalogi

Kategorije: , ,

Žensko krilo je unikatno delo modne oblikovalke Aleksandre Ilič.

Unikatno krilo razgibanega kroja je izdelano iz tanjšega bombažnega platna, ki se prijetno nosi. Na krilu je z zlatimi šivi ustvarjen motiv valov, ki optično razgiba površino. Krilo v pasu nežno objema raztegljiv pleten pas z lycro in viskozno prejo. Krilo se lahko nosi višje  na pasu ali nižje na bokih.

Unikatno sešita ženska krila so vedno v modi in jih lahko nosimo tako poleti kot tudi pozimi. Unikatno krilo se lepo prilega različnim postavam. Unikatnost izdelave posebnih izdelkov iz blaga se ohranja skozi modne zgodbe, ki jih s svojim delom ohranjajo modni oblikovalci in stranke, ki prepoznajo vrednost unikatov in jih vključijo v svoje vsakdanje življenje ali za pomembne življenjske dogodke.

Druge barvite unikatne in modne kose blagovne znamke Aleksandra pletenine si lahko ogledate v kategoriji Oblačila. Na voljo so tudi modne pletenine preteklih kolekcij v kategoriji Outlet.

Aleksandra Ilič – oblikovalka modnih oblačil vam lahko svetuje glede primernih modelov glede na vašo obliko telesa in barvnih kombinacij, ki se bodo podale vaši osebnosti in karakterju. Za navdih lahko spremljate njene modne objave na Facebook strani Aleksandra unikatne pletenine.